Odličen vikend za dekleta u13

Vikend je za nami, z njim pa tudi tekmovanja vseh selekcij našega kluba. Dekleta u17 so tekmi s Krimom in Olimpijo končali z negativnim izkupičkom in sicer 11:0 za Krimovke ter 5:0 za dekleta Olimpije. Dekleta pa kljub porazom kažejo veliko željo po napredku, kar je opazno iz tekme v tekmo.

Dekleta u13 so na turnirju v Kopru slavile proti ekipi Cerknice z 8:0 ter proti ekipi Krima z 11:0, remizirale pa so z ekipo ŽNK Olimpija-Trebnje, ki se je končala z izidom 1:1.

Dekleta u15 so na tekmi proti Radomljankam po neprepričljivi igri v prvem polčasu, ki se je končal z izidom 5:0 za Radomlje, v drugi polčas stopile veliko bolj suvereno. Sicer nasprotnikove mreže niso uspele zatresti, so pa ohranile nedotaknjeno tudi svojo mrežo in tako tekmo zaključile z izidom prvega polčasa.

Nadaljevanje tekmovanja za članice je prineslo poraz na domačem igrišču. Marcela kos je v 3. minuti tekme poskbela za vodstvo naše ekipe, vendar so nasprotnice s kar nekaj sodniške pomoči, dosegle 6 zadetkov. Olimpiji, ki je bila na papirju precej bolši nasprotnik, pa so dekleta vseeno povzročala veliko preglavic, vendar zmanjkal je konkreten zaključek.

Kjub rezultatsko manj uspešnemu vikendu, sledi nov teden in veliko novih izzivov. Vse selekcije bodo pridno trenirale in se izpopolnjevale ter v prihodnjem tednu tekmovale proti ekipam iz Pomurja, Ptuja in Kopra. Dekleta u15 v nedeljo ob 16.00 na domačem igrišču igrajo s Pomurjem, ekipa u17 prav tako na domačem igrišču v soboto ob 11.00 proti ŽNK Bar Ranca Ptuj. Članice pa v nedeljo odhajajo v Koper, kjer se bodo ob 11.00 pomerile z domačo ekipo Koper Obala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja