Deklice U-13

Ženski nogometni klub Cerklje na Gorenjskem – Deklice U-13

Deklice do 13.leta v sezoni 2023/2024 tekmujejo v Ligi DU13 zahod.

PREDSTAVITEV IGRALK:

TRENERKA:

Varja, 11 let
Treniram že 4 leta. Nad nogometom me je navdušil ati. Začela sem igrati s fanti v Britofu. Moj najljubši klub je ŽNK Cerklje. Moje najljubše tekmovanje je svetovno prvenstvo. Navijam za Hrvaško. (Želim si da bi bila najbolša strelka finala. Želim si da bi lahko premagale Krim in Radomlje).
 
Žana, 10 let
Treniram 2 leti. Najprej sem eno leto hodila samo na krožek, zdaj pa treniram v klubu in v šoli. Rada igram tekme, ne maram pa sprintati. Nad nogometom me je navdušila sestricna Anuška in trenerka Laura. Moj najljubši klub je ŽNK Cerklje. Moj cilj je da bi dala kaksen gol na tekmi.
 
Anja, 10 let
Treniram 1 leto. Rada sem v golu, ne maram biti napad. Nad nogometom so me navdušili ati, stric, TV in Žana. Moja vzornica je Ines. Hodim na krožke in na urice.
 
Monika, 10 let
Nogomet igram že 2 leti. Na treningih najraje igram ševo. Za nogomet sem izvedela od mojega atija. Moj najljubši klub je ŽNK Cerklje. Na svetovnem prvenstvu navijam za Hrvaško. Moj cilj je da bi bila najboljša strelka. (V tej ali nalednji sezoni upam da bomo kdaj premagale Krim ali Radomlje). Zelo rada igram v napadu.
 
Larisa, 9 let.
Všeč mi je fuzbal. Treniram ga 2 leti. Všeč so mi goli, ki jih damo in povezave s soigralci. Trenerka je super. Nad nogometom me je navdušil oci. Najbolša sta mi Messi in Ronaldo. Najraje zabijam gole. Rada igram s prijatelji in sošolci.
 
Frida, 10 let.
Nogomet treniram že 3 leta. Rada imam tekme, zelo pa so mi všeč tudi pikniki. Za nogomet me je navdusil ati. Hodim na krožek.
 
Natalija, 9let
Treniram 1 leto. Začela sem trenirati zaradi očija. Na treningih najraje igram preigravanja. Najljubši nogometaš mi je Messi. Najljubši klub od držav mi je Argentina. Najboljši klub mi je ŽNK Cerklje. Zelo rada streljam na gol in rada igram v špici. Želim si modro bele drese.
 
Karolina, 8 let
Treniram 1 letp. Najraje imam tekme. Navdušil me je oč. Moj najljubši igralec je Modrić. Začela sem trenirati pri Lauri. Laura je prijazna. Moj najljubši klub je Real Madrid. Rada igram z Nežo.